SERAMİK KAPLAMA NEDİR, NEDEN ÖNEMLİDİR?

SERAMİK KAPLAMA NEDİR, NEDEN ÖNEMLİDİR?

Seramik Kaplama;

 

 Günümüzde, insanların en temel ihtiyaçlarından biri olan araçların zamanla ilk günkü parlaklığından, görünümünden uzaklaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle bu durum güneş lekeleri, kuş pislikleri, taş izleri, ufak tefek aracın etrafında oluşan ya da oluşturulan çiziklerden dolayı kaynaklanmaktadır. Böyle durumlarda araç sürücülerinin aklına direkt olarak pasta-cila uygulaması gelmektedir, ancak bu bilgiyi insanlar eksik bilmektedirler. Aracınızın tamamen kusursuz ve uzun ömürlü korunmasını istiyorsanız seramik kaplama yaptırmanız gerekmektedir. Seramik kaplama aracınızın yüzeyinde meydana gelebilecek mevsimsel erozyonu, çatlama, çizilme gibi problemlere karşı tamamen etkili bir koruma sağlamakla kalmayıp, oldukça kolay bir şekilde temizlik yapmanızı sağlamaktadır. Peki, seramik kaplama yaptırmanın aracımızın üzerinde ne gibi bir avantajları vardır?

-      Güneşin zararlı ışınları insanlara zarar verdiği gibi tüm gün açıkta ve güneşin altında duran arabamızın da boyasına zarar vermektedir. Ancak, seramik kaplama aracınızla güneş arasında bir katman oluşturup boyanın zarar görmesini engellemektedir.

-      Seramik kaplama sayesinde aracınızın üzerinde su neredeyse hiç durmamaktadır ve yağmurlu havalarda özellikle kir ve çamurun aracınızın boyasına yapışıp aşındırmasını önlemektedir.

-       Seramik kaplama, aracınızın ilk günkü gibi parlamasını sağlamaktadır.

Seramik kaplamanın bunun gibi birçok avantajı vardır ve neredeyse hiç dezavantajı yoktur. Yaptırdığınız zaman pişman olmadan, etkisi azalana kadar kullanabilmektesiniz. Kaliteli malzeme kullanan bir yerde seramik kaplama yaptırırsanız 2-5 yıl arasında koruma sağlayacaktır. Özellikle son günlerde şahsi araçlarımıza artan bağlılığımız sonucunda onlara da güzel bakmak zorundayız, seramik kaplamayla aracınızın kaporta aksamını güvene alabilirsiniz.

Yorumlar - 0

Yorum Gönder

Ücretsiz Teklif Al