ZİFT TEMİZLİĞİ

ZİFT TEMİZLİĞİ

ZİFT TEMİZLİĞİ

 

Boya yüzeyine yapışan zift araçlarımızın boyasına geri dönüşü mümkün olmayan zararlar verebilir. Ziftin araç boyasına zarar vermeden çıkartılabilmesi için gerekli malzeme zift temizleyicilerdir.  Mazot gibi ürünler kullanarak bu işlemi kendi imkanlarınızla yapmaya çalışmanız kesinlikle boyanıza zarar verebilir. Hatta boya atmasına kadar tamiri zor durumlar ile karşılaşabilirsiniz.


Zift aracınızın üzerinde ne kadar uzun süre beklerse çıkarılması bir o kadar uzun sürer. Bu yüzden bu işi işin ehli Arabamiyika.com üye iş yerlerine bırakmanızı tavsiye ederiz.


ZİFT TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR ?


Standar otomobil temizliği yapıldıktan sonra zift temizleyici ürünler ile aracınızın dış yüzeyinde bulunan zift ve katranların çözülmesi sağlanır. Bir süre zift ve kartanların çözülmesi beklenir. Çözülmeye başlayan zift ve katran mikro fiber bez yardımı ile boya yüzeyinden temizlenir ve tekrardan yıkama işlemi yapılmasıyla birlikte işlem tamamlanmış olur.


Zift temizliği hizmetinin fiyatı ziftin yoğunluk durumuna göre değişmekle birlikte 70 TL’den 300 TL’ye kadar değişmektedir.
Ortalama zift temizliği süresi ise 2 saattir.

Yorumlar - 0

Yorum Gönder

Ücretsiz Teklif Al