full bakim paketimiz asagida olup, binek araçlar için toplam 750 TL' dir. Yapilan tüm islemler firmamız garantisi altında olup, yapilan her araç 10 gün içerisinde tekrar kontrol icin cagirilmaktadir. Olası bir sorun ile karşılaşırsak tüm işlemler tekrar edilip herhangi bir ücret talebinde bulunmuyoruz. Yapılan işlemler;

    * ANTİBAKTERİYEL DETAYLI İÇ TEMİZLİK

Uygulamada; bagajınızdan başlayarak tavan, taban, koltuklar, kapi içleri, deri ve vinil aksamlar, torpido, kalorifer ızgaralarının içleri, koltuk alt kızaklarının içerisindeki yağlara vs varana kadar girerek tüm yüzeyleri kir ve lekelerden arındırıp ilk gunku haline getirdigimiz islemdir. Detaylı temizlik icin kullandiğimiz ürünler antibakteriyeldir ve aynı zamanda içerde bulunan kötü kokuları giderme özelliği vardır.

     * DIŞ UYGULAMA (pasta/cila)

Dış uygulamada diğer yerlerden farklı sistem ve yöntemler uyguluyoruz ve toplam 5 aşamadan oluşuyor. Bir çok yerde adından da anlaşıldığı üzere sadece 2 aşama yani silikonlu ince bir pasta geçip uzerine cila yapıp teslim ettiklerinden en fazla 4 - 5 yıkamadan sonra aracınız sanki işlem yapılmamış  bugünkü haline geri geliyor. Bizim sistemde; uygulama öncesi boya yüzeyi temizleme işlemi yapılarak araç yüzeyi pürüzlerinden (reçine, zift,  raspa tozu, harç vs) arındırılıyor, yüzey pürüzsüz hale getiriliyor. Sonrasında slikon içermeyen ürünler kullandığımızdan dolgu yapmayarak gerçek anlamda kılcal ve yüzeysel çizik giderme işlemi uygulanıyor, tüm araçlarda mutlaka hare giderici yapıyoruz (ki araç yüzeyinde ışık dalgalanması, dağılması vs olmasın) ve boya parlatma işlemine geçiyoruz. Son aşamada ise seramik bazlı boya koruma işlemi uygulayarak aracınızı ilk günkü gibi teslim ediyor, aracınızda ayna etkisi yaratıyoruz.

    * BOYA KORUMA

    * MOTOR TEMİZLEME ve KORUMA

    * JANT TEMİZLEME ve PARLATMA

Ücretsiz Teklif Al