Torpido Ve Plastik Aksam Temizliği Hizmeti

Otomobil(Binek Araçlar) Fiyat : Randevu Al
Arazi, SUV & Pick-up Fiyat : Randevu Al
Ticari Araçlar Fiyat : Randevu Al
UFO Fiyat : Randevu Al

Açıklama




Araçların içinde en yüksek ısıya maruz kalan bölge torpido bölgesidir. Güneş ışınlarını direk olarak alan torpidoda zamanla renk solması ve deforme olabilir.
Torpido ve plastik aksam temizliği neleri kapsamaktadır?
Torpido dışında direksiyon, bardaklık, vites kolu, kapı içlerinde kalan plastik akşamların temizliği torpido ve plastik aksam temizliğini oluşturmaktadır.
Torpido ve plastik aksam temizliği yapılırken özel fırçalar ve mikro fiber bezler kullanılmaktadır.
Torpido ve plastik aksam temizliği yapılırken en dikkat edilmesi gereken nokta elektronik aksama zarar vermemek ve sadece cila etkisi oluşturup kısa vadeli parlaklık veren ürünlerin kullanılmaması gerekmektedir.
Torpido ve plastik aksam temizliğinin fiyatı 30 TL’den başlayıp 100 TL’ye kadar değişkenlik gösterebilmektedir. Torpido ve plastik aksam temizliğinin süresi ise yaklaşık 1 saattir.

Yorumlar - 21

.

ÜST ÜSTE 1 ER 2 ŞER DAKİKA ARALIKLARLA YAPILAN OLUMSUZ YORUMLAR VAR GERÇEKTEN ÇOK YAZIK KLAVYE KAŞARLIĞI YAPMAYA GEREK YOK. İNSANLIĞINIZDAN UTANMALISINIZ ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA DA YALAN YANLIŞ KARALAMAK İÇİN BİLİNÇLİ YORUMLAR YAPIYORSUNUZ. GELEN ARKADAŞLAR GAYET MEMNUN TÜM EŞ DOSTA TAVSİYE EDİYORUM ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.

.

ÜST ÜSTE 1 ER 2 ŞER DAKİKA ARALIKLARLA YAPILAN OLUMSUZ YORUMLAR VAR GERÇEKTEN ÇOK YAZIK KLAVYE KAŞARLIĞI YAPMAYA GEREK YOK. İNSANLIĞINIZDAN UTANMALISINIZ ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA DA YALAN YANLIŞ KARALAMAK İÇİN BİLİNÇLİ YORUMLAR YAPIYORSUNUZ. GELEN ARKADAŞLAR GAYET MEMNUN TÜM EŞ DOSTA TAVSİYE EDİYORUM ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.

Omer B.

Akşam vakti biraktim aracı ve bir onceki yikamadan memnun kalmadigimi belirttim, aracin yikamasi aksam bittiği için dikkat edemedim gündüz aracima bindiğimde ön göğüsün bir bölümüne bez bile vurulmamis aracin sağ ön taraf yolcu bölümünde çamurlar var halen, teyip kismi halen toz içinde, yan aynalar lekeli ve kirli, arka camda halen izler var ic kismindan silinmemis, videosunu çekip ilgili birime gonderdim. Birdaha bedava deseler gitmem.

.

Detaylı iç temizliğinden hiç memnun kalmadık kesinlikle gitmeyin memnun kalmadığınızı yüzlerine söylerseniz birde zılgıt yersiniz sakın

.

Kaplamadan hiç memnun kalmadık boşuna gitmeyin

Ramazan Ö.

Arabanın arka koltuklar hiç süpürülmemis

.

BMW aracımız Şeffaf Folyo Koruma yaptırdım memnun kaldım. Özenle yapılan bir işçilik firma yetkilisi kendi yapıyor gayet başarılı. Tşkkler.

.

Geçen ay Audi aracımı ppf şeffaf kaplama yaptırdım. Gayet başarılı bi işlem oldu. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim memnun kaldım. Teşekkürler

.

Firma Yetkilisi ABDULLAH BEYİN OLDUĞU YERDE SORUN OLMAZ VARLIĞI YETİYOR. SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYEM ABDULLAH BEYLE İRTİBAT KURUN HEP, VE HER İŞLEMİNİZ DE SORUNSUZ AYRILIN DERİM.

.

HERŞEYİYLE GAYET MEMNUNUM .ENTERESAN OLAN YILLARDIR GİDİYORUM HERTÜRLÜ İŞLEMDE YAPTIRMA İMKANIM OLDU ÇOK MEMNUN KALDIM AMA DİĞER YORUM YAZAN ARKADAŞLAR NEYE GÖRE OLUMSUZ YORUMLAR YAPIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.İNSANLARIN EKMEĞİNE ZARAR VERMEK BU KADAR KOLAY OLMAMALI.

.

Aracımı iç dış motor koltuk ne varsa detaylı temizlik için goturecektim. Yorumları görünce vazgeçtim. İnternetten kullanıcı yorumları olması çok güzel bir hizmet.

.

Samimi ilgi ve kaliteli işçilik için teşekkür ederiz.

.

Titizliğiniz ve gerçekten özenli olmanız beni çok memnun etti.Çok teşekkürler.aracimi şeffaf kaplama yaptırdım harika sonuç elde ettim.????

.

Temiz ve Güzel işçili var, gayet samimi kaliteli ve piyasaya göre fiyatları uygun. Teşekkürler.

.

paranızı geçtim beklediğiniz vakte yazık.

.

Kaplama hizmeti tam bir fiyasko. O kadar para ödüyoruz karşılığında aldığımız şeye bak. Evdeki toz bezleriyle kaplama yapsam daha hoş bir görüntü oluşurdu. rezaletsiniz.

.

İç dış yıkama hizmeti aldık, böyle pis bir şey görmedim. Kedim yalayarak temizlese daha etkili olurdu. Aldığınız ücretten utanın.

.

Bu nasıl rezil bir işletme ???? hiç mi utanmıyorsunuz aldığınız paradan ? kolay mı kazanıp yıkatıyoruz neden işlerinizi düzgün yapmıyorsunuz ?????

.

Kesinlikle gitmeyin gerçekten paranıza yazık.

.

İç dış yıkama için bu hafta götürdük.. Tek kelime ile berbat. Öncelikle dışından bahsedeyim çamur ve leke izleri gözle görünür derecedeydi çağırıp gösterince elemanları suçladı içine girdik hiçbir yer temizlenmemişti klima sonuna kadar açılmış müzik kanalı değiştirilmiş temizlik yapılacağına keyif yapıldığı anlaşılıyordu. Kesinlikle kendilerine de ilettiğim gibi asla ama asla bir daha yıkama veya başka bir nedenden dolayı gitmem kimseye de önermiyorum.

.

Kesinlikle kaplama yaptırmayın kalitesiz beş para etmez

Yorum Ekle

Puanla :
Kaydet

Kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilmek için hemen bize katılın.

arabamiyika.com

Ücretsiz Teklif Al