Hizmeti

Otomobil(Binek Araçlar) Fiyat : Randevu Al
UFO Fiyat : Randevu Al

Açıklama




PASTA - CİLA
Pasta cila nedir ?
Pasta cila bir aracın boyasını daha parlak gösteren, ufak çizikleri kamufle eden bir işlemdir. Pasta cila uygulaması araçlarımızın görüntüsüne direk etki ettiği için pasta cilası yapılmış araçlar ikinci el araç satışlarında oldukça büyük avantaj sağlamaktadır.
Pasta ve cila ayrı işlemlerdir ancak bir arada yapılarak işlem tamamlanmaktadır. Pasta işlemi ile birlikte araçta yer alan ufak çizik ya da deformasyon gibi durumlara karşı sıvı zımpara işlemi uygulanmasıdır. Bu işlem ile birlikte aracınızın pürüzsüz görünmesi sağlanmaktadır. Pasta cila işleminde ikinci aşama olarak yapılan cila ise, aracınızın zaman içerisinde maruz kaldığı tüm olaylara karşı parlatma ve koruma işlemi görmektedir. Yapısı nedeniyle ince bir katman ahalinde yapılan pasta cila işlemi 3-4 ay kadar bir kalıcılığa sahiptir.
Pasta cila hizmeti mutlaka bir profesyonel hizmet veren tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Bu işlemi kendi ekipmanlarınız ile yapmaya çalışmanız durumunda boya atması gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz.
Pasta cila yapılırken hangi malzemeler kullanılmalıdır?
Pasta cila malzemelerinin mutlaka otomobillerin boyalarıyla uyumlu olması gerekmektedir. Slikon teflon, bal mumu ve solvent içeren ürünler kullanılmamalıdır.
Pasta cila hizmetinin fiyatı 100 TL’den başlayıp 700 TL’ye kadar değişebilmektedir.
Pasta cila hizmetinin süresi ise ortalama 6 saattir.

MATO GARAGE- BAYBURT Hakkında

Bu işletme henüz online ödeme kabul etmemektedir. Lütfen ödemelerinizi iş yerinde yapınız.

Arabamiyika.com'da bulabileceğiniz diğer hizmetler

Yorumlar - 4

.

Fena değil

.

nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim.

.

far temizliğinden memnun kaldım.

.

mükemmelllll

Yorum Ekle

Puanla :
Kaydet

Kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilmek için hemen bize katılın.

arabamiyika.com

Ücretsiz Teklif Al