Hizmeti

Otomobil(Binek Araçlar) Fiyat : Randevu Al
UFO Fiyat : Randevu Al

Açıklama




Araçlarımızın 4 koltuk temizliği dış görünüm için ne kadar önemli olsa da sağlık açısından 6 ayda bir mutlaka tekrarlanması gereken bir hizmettir. Özellikle çocuklu aileler için 4 koltuk temizliği 3 ayda bir tekrarlanması gereken bir hizmettir.
4 koltuk temizliği hizmetinde temizlenen bölgede lekelerin tekrar kusmaması gerekmektedir. 4 koltuk temizliği hizmetinde en zor çıkan lekeler süt ve kan lekesidir. Bu hizmetler için liste fiyatı üzerinden değil işletmeye soru sor kısmından veya ücretsiz teklif al kısmından lekenizin detaylarını vererek daha doğru fiyat alabilirsiniz.
4 koltuk temizliği fiyatı 100 TL’den başlayıp 250 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Tek koltuk temizlik süresi ise lekenin durumuna bağlı olmakla birlikte ortalama  2 saattir.

AUTOWASH - GEBZE Hakkında

Arabamiyika.com'da bulabileceğiniz diğer hizmetler

Yorumlar - 9

Ufuk S.

detaylı temizlik için söylüyorum iç dış yıkama ile detaylı temizlik arası birşey ortaya çıkıyor. Görünen yerler tamam ama görünmeyen yerler fena..

Emirhan C.

Özensiz bir şekilde yıkandı. Bır daha tercih etmem.

.

Arabamın seramik kaplattırdım periyodik seramik bakımlarını da burada yaptırıyorum. Maltepe’den Gebzeye araba yıkatma ya gelinir mi evet gelinir gerçek temizlik özen itina ve müşteri memnuniyeti burada. Kanber beye böyle bir işletmeyi bu kalitede sürdürdüğü için teşekkür ederiz iyi ki var ??

alican yiğit Ç.

HİZMET ÇOK İYİ YARDIMCI OLDULAR SAHİBİ VE ELEMANLARI İÇ-DIŞ ARABAMI TERTEMİZ YAPTILAR TEŞEKKÜRLER.

.

1.4.2020 2004 chevrolet lacetti hb. İç dezenkefekte+pasta cila+oto boya koruma işlemi 16 yıllık araba için gayet iyi yapılmış. Teşekkür ederim.

.

1.4.2020 2004 chevrolet lacetti hb. İç dezenkefekte+pasta cila+oto boya koruma işlemi 16 yıllık araba için gayet iyi yapılmış. Teşekkür ederim.

OSMAN D.

fiyat performans mükemmel tavsiye ederim

Ali Y.

İç dış temizlik yaptırdım. Fiyatı uygun diye burayı seçtim. Hizmet de tatmin edici. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

Murat M.

Çalışanların kampanyadan haberi yoktu ama patronu arayıp bilgi aldılar. Memnun kaldım .teşekkür ederim

Yorum Ekle

Puanla :
Kaydet

Kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilmek için hemen bize katılın.

arabamiyika.com

Ücretsiz Teklif Al