Hizmeti

Otomobil(Binek Araçlar) Fiyat : Randevu Al
UFO Fiyat : Randevu Al

Açıklama




KAPUT FİLMİ ( YARIM KAPUT )
Yarım kaput filmi veya boya koruma filmi olarak adlandırılan koruyucu filmler aracımızı seyir halindeyken çarpan çakıl taşlarından ve sürüş esnasında oluşabilecek sürtmelerden korumanın en etkili yoludur.
Yarım kaput filmi yerine tam kaput filmi yaptırmanızı önerdiğimizi de belirtmek isteriz. Yarım kaput filmlerinde bir süre sonra aracın iki farklı bölgesinde renk tonu farkı oluşabilmektedir. Bunun nedeni ise aracın bir kısmı koruma altındayken diğer kısmın koruma altında olmayışıdır.
Yarım kaput filmi – boya koruma filmi hizmetinde poliüretan filmler yerine PVC filmler kullanmanız daha ekonomik ve etkili olacaktır.
PVC boya koruma – yarım kaput filmleri 100 mikron kalınlıkları ile araç boyasının üzerinde sağlam bir katman oluşturur. Uygulandıkları yüzeyleri çeşitli dış etkenlerden korur.
PVC boya koruma – Yarım kaput filminde dikkat etmeniz gereken en önemli husus kaliteli malzemeler ile bu işin yapılmasıdır. Kalitesiz PVC boya koruma – Yarım Kaput filminin araç boyasına yapışması aracınızda çok büyük hasarlar meydana getirebilir. Arabamiyika.com olarak bu konuda önerebileceğimiz marka 3M ve DYNOshielddir.
PVC boya koruma – kaput filmlerinin uygulama fiyatı 400 TL ile 750 TL arasında değişmektedir
PVC boya koruma – kaput filmlerinin uygulama hizmetinin süresi ise ortalama 4 saattir.

MİRZA OTO YIKAMA VE UYGULAMA MERKEZİ - SEYHAN Hakkında

Mirza oto yıkama ve uygulama merkezi

Arabamiyika.com'da bulabileceğiniz diğer hizmetler

Yorumlar - 0

Yorum Ekle

Puanla :
Kaydet

Kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarımızdan yararlanabilmek için hemen bize katılın.

arabamiyika.com

Ücretsiz Teklif Al